Retraite-bedevaart Corato

In 2012 en ook in 2013 waren wij al met velen van jullie in Corato! We volgden er een retraite-bedevaart over LEVEN IN DE GODDELIJKE WIL. Het waren heel bijzondere gezegende dagen op de plek waar Luisa werd geboren, leefde, schreef, stierf en begraven ligt. Wie erbij was spreekt er nog vaak over. Gezien dit nu al een hele poos is geleden keren we dit jaar terug naar het stadje dat zo belangrijk is voor wie zich verdiepen in de geschriften van ‘Luisa la santa’- zoals ze tijdens haar leven al werd genoemd.

Juist als toen worden er tijdens de voormiddag conferenties gegeven en bezoeken we in de namiddag de verschillende plaatsen die in verband staan met Luisa.

We vertrekken op woensdag 2 oktober en keren terug op dinsdag 8 oktober.   Onze vlucht gebeurt met Brussels Airlines van op de luchthaven van Zaventem met aankomst in Napels. Van daaruit worden we per bus naar Corato gebracht waar we, net als de vorige keren, in de Oasi di Nazareth zullen verblijven, het plaatselijke retraitehuis. Er zijn slechts nog enkele plaatsen vrij.

Wie zich aanmeldde kreeg over de heen- en terugvlucht al meer details.

Al wie nog meer kennis wil verwerven over wat Luisa ons ‘in volle gehoorzaamheid aan Jezus en aan de Kerk’ moest doorgeven is meer dan uitgenodigd om aan deze dagen deel te nemen!  Bovendien, gezien deze retraite zullen er in november geen conferenties zijn.